top of page

Nederlands Kampioen!

Zondag 14 september op de Keesachtigen en Poolhonden tentoonstelling heeft Ayoshi (nu 27 maanden en 3 dagen) zijn Nederlandse Kampioenstitel verdiend! Hij had alleen nog een reserve CAC nodig, want een hond die de benodigde 4 CAC's binnenhaalt voordat hij de leeftijd van 27 maanden heeft bereikt, krijgt de titel pas nadat hij na die 27 maanden in elk geval een reserve CAC haalt.

In de open klas reuen kreeg hij een 1 Uitmuntend en moest hij nog strijden om de BOS-titel. En won hij vorige keer van NL/LU kampioen Fujiyama No Go Royal Nippon Akitos, deze keer werd hij tweede geplaatst en krijgt hij een volle CAC omdat Fuji al NL kampioen is.

Onze Zumi heeft zich ook weer kranig geweerd in de Tussenklas teven waar zij de tweede plaats kreeg met een Uitmuntend!


bottom of page