top of page

Dubbelshow in Dortmund Duitsland


14 en 15 oktober werd er in Dortmund de Bundessieger en een Internationale show gehouden. Zowel Ayoshi en Sachi waren mee. Ayoshi in de Kampioensklas en Sachi in de Jeugdklas beide dagen. Op de Bundessieger werd Ayoshi 4de geplaatst met een Uitmuntend en Sachi was beste jeugdteef en dus Bundes Jugend Sieger 2016. De volgende dag werd Ayoshi 3 Uitmuntend en Sachi weer beste jeugdteef en Herbst Jugendsieger 2016. Hiermee heeft Sachi de titel Duits AkitaClub Jeugdkampioen 2016 en Duits Jeugd kampioen VDH behaald. Wat zijn we toch trots op onze honden!

On October 14th and 15th the Bundessieger and an International show was held in Dortmund. Both Ayoshi and Sachi were with us. Both days Ayoshi in Championsclass and Sachi in Youth Class. At the Bundessieger Ayoshi was placed 4 Excellent and Sachi was best Youth bitch and Bundes Jugend Sieger 2016. The next day Ayoshi was place 3 Excellent and Sachi was again best youth bitch and earned the title Herbst Jugend Sieger 2016. With these shows Sachi has her points for German AkitaClub Youth Champion and German Youth Champion VDH. We our so proud of our dogs!


bottom of page