top of page

Nest Ni is geboren / Litter Ni is born


Na een lange nacht bij de dierenarts terwijl Zumi een keizersnee kreeg zijn er 2 mooie brindle pups geboren, een teefje en een reutje. Terwijl mams werd gehecht en weer bijkwam heeft het reutje de hele couveuse van de binnenkant geïnspecteerd! Wat een kereltje! Vroeg in de ochtend konden we gelukkig met onze 3 schatten weer naar huis en hebben ze heerlijk in de kinderkamer geïnstalleerd. Moeder en kinderen maken het goed!

After a long night at the vets having a cesarian 2 beautiful brindle pups were born, a female and male. When mom was closed and woke up again, the mail inspected the inside of the incubator. Early in the morning we were lucky to take our 3 treasures home again and took them to the nursery. Mother and kids are okay!

Geen pups beschikbaar / no available pups!


bottom of page